Secundair menu

Wat doen we?

Advies / Aan- en verkoop / Schattingen

Overweegt u om een werk aan te kopen, en wenst u wat kunsthistorische of financiële informatie? Wilt u een werk verkopen maar weet u niet onmiddellijk waarheen? Zowel bij aan- en verkoop kunnen wij u adviseren en informeren. Zelfs voor werken die niet onmiddellijk binnen onze selectie passen proberen wij u zo goed mogelijk bij te staan.

Wij presenteren in onze galerieën een kwaliteitsvolle selectie moderne schilderijen en beelden. Uiteraard staan wij ook open voor de aankoop van kwalitatief vergelijkbare werken die u wenst te verkopen.

Wenst u een waardebepaling alvorens u beslist om te verkopen? Voor de verzekering? Of gewoon voor uzelf? Wij geven u die graag gratis of tegen een minimale vergoeding. Dit kan zowel bij ons in de galerie als bij u thuis.

 

Tentoonstelling

 

De Promenade G.AN.D.A. 2018

 

23 deelnemers / 2 rustpunten

Professionele culturele ondernemers in de brede zin illustreren hun zorg voor het kwaliteitsvolle, artistieke, historische, duurzame, ambachtelijke…:  23 galeries, antiek- en designzaken en hedendaagse makers nodigen u graag uit in hun eigen zaak. 

Er zijn ook twee rustpunten voorzien op de route. Op 9 van de 25 locaties opent een tentoonstelling op vrijdag 23 november, meer informatie vindt u op www.ganda21.be

Cultuureducatie / Workshop 

 
neemt ongeveer 2 uren in beslag.